EĞİTİM KONUSU
İYİ TARIM UYGULAMALARI / EUREPGAP (Yaş Meyve Sebze) TEMEL EĞİTİMİ
EĞİTİM İÇERİĞİ
İTU-EurepGAP Genel Bilgiler.
İTU Mevzuatı ve EurepGAP Genel Yönetmeliği.
İTU-EurepGAP'in Diğer Yönetim Sistemleri (ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) ile İlişkileri.
Tarım İlaçları (Pestisit) ve MKS (Maksimum Kalıntı Seviyeleri).
EurepGAP Protokolü'nün Gereklilikleri.
Kontrol Noktaları ve Uygunluk Kriterleri.
Fotoğraflarla Gerçek Uygulama Örneklemeleri.
KATILIMCI PROFİLİ
İTU ve EurepGAP konusunda danışmanlık yapmak isteyenler.
Tarım sektörünün belgelendirilmiş kontrollü üretim kısmının bir parçası olmayı hedefleyen öğrenciler, ziraat teknikerleri, ziraat mühendisleri, gıda mühendisleri, su ürünleri mühendisleri ve veteriner hekimler.
Üreticiler, ihracatçılar; birlik ve kooperatif mensupları.
EĞİTMEN(LER)
Dilek Erdin Elivar; Ziraat Yüksek Mühendisi, İTU Kontrolörü, EurepGAP Baş Denetçisi.
Dr. Murat Akkurt; Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi.
Sinan Cem Kılıçkaplan; Gıda Mühendisi, Ürün Belgelendirme Müdürü.
EĞİTİM SÜRESİ / KATILIMCI SAYISI
. 27-28 Temmuz 2007, 09:30-17:30.
. Katılım 15 kişi ile sınırlıdır.
EĞİTİM YERİ
Ankara Şehir Kulübü Toplantı Salonu, Uğur Mumcu Cad. No: 88 Gaziosmanpaşa / Ankara
ÜCRET BİLGİLERİ
. Eğitim ücreti, KDV dahil 200 YTL'dir. Öğrencilere ve üç kişi ve daha fazla katılımcının birlikte başvuru yapması halinde %15 indirim yapılmaktadır.
. Öğle yemeği, ikramlar ve eğitim dokümanları ücrete dahildir.
. Ücret, CTR hesabına yatırılacak ve dekont başvuru formu ile birlikte tarafımıza fakslanacaktır. CTR YTL Hesabı: Garanti Bankası G.O.P. Şubesi, Şube Kodu: 324, Hesap No: 629 8217
İLETİŞİM BİLGİLERİ
5. Sok. No:4/7 Bağcılar Gaziosmanpaşa / ANKARA
Tel: 312. 436 14 60 (pbx) Faks: 312. 436 14 70
e-mail:ctr@ctr.com.tr web: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.ctr.com.tr
* CTR, eğitim yerini, eğitmeni değiştirme veya eğitimi iptal etme hakkını saklı tutar. Katılımcı sayısı belirtilen katılımcı sayısının %50'sinin altına düşmediği sürece, CTR eğitim şartlarında bir değişiklik yapmayacağını ve eğitimi iptal etmeyeceğini taahhüt eder.
* Eğitim sonucunda bütün katılımcılara eğitim sertifikası verilecektir. Sertifika alabilmek için devamlılık mecburidir.
* Eğitim Başvuru ve Kayıt Formu ve ekinde banka dekontunun tarafımıza gönderilmesi ile kayıt işleminiz tamamlanmış olmaktadır. Kaydınızı iptal ettirmeniz halinde; eğitimin başlangıç tarihinden üç gün once gerçekleştirilen iptallerde para iadesi yapılabilir. İptalin daha geç yapılması durumunda, gerçekleştirilen eğitim kaydı, sizin belirleyeceğiniz başka bir eğitime aktarılır.
Eğitimimiz, konu hakkında temel bilgilerin verilmesi; sistem kurma, sistem işletme ile ilgili detayların aktarılması amacıyla yapılmaktadır. Eğitim sonunda katılımcılar için düzenlenecek olan sertifika, katılımcıların İyi Tarım Uygulamaları Kontrolörlüğü ve EurepGAP Denetçiliği yetkisi aldıklarını onaylayan bir sertifika değildir; ayrıca, "Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik" te bahsedilen tarımsal danışmanlık yetki belgesi yerine geçmez.