Hisaralıtı isimli bir yerden aşağıdaki mail gelmiştir
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.xxxx.com
sizi destekleme kararı almıştır. Tarımsalbilgi.comun
arkasındadır. forumumuzda paylaşımlarınızı her zaman bekleriz.
ve en altta
Degerli Üyemiz
> sizi aramızda görmekten mutluyuz ve
> daha sık aramızda görmek isteriz ,
> sizinle dahada büyümek istiyoruz
> sizden ricamız sitemize yakınlarınıza tavsiye ederek daha paylaşımcı bir
site haline gelmek istiyoruz.
> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.tarimsalbilgi.org
yazmaktadır
1- yüzden fazla arkadaşımızın mailleri açık bir şekilde okunmaktadır,
mail ticareti yapan insanlar için ideal bir kaynak oluşturmuş oldu,
bir çok yerden istemdışı mailler gelecektir,
aynı HİSARALTI sitesinden mail beklemediğim halde istemdışı olarak gelmiştir,
sanırım mail adresmi bu siteden aldı,
gerek hisaraltının gerek buranın webmasterı aynı
buraya kayıt olurken mail adresimin gizli tutulacağını düşünüyordum,
Site sahiplerinin bu soruna açıklık getireceğini umuyorum
Saygılarımla