Reklamlar
Sulama,sera,laboratuvar,tarım alet makine,çim

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği
Cevap SayısıCevap Sayısı: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1781 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği  (Okunma Sayısı 1781 defa)
Eylül 28, 2009, 08:22:59 pm
Forum Moderatör
*
Üye No: 2259
Karizma: 2

« :»

TARIM BAKANLIĞI SITESINDEN ALINMIŞTIR....

Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği Eğitimi Düzenlenecektir

TARIM SİGORTALARI HAVUZU EKSPERLİĞİ EĞİTİMİ DÜZENLENECEKTİR

Tarım Sigortaları Kanunu (Kanun No: 5363) kapsamında, risk inceleme ve hasar tespit organizasyonlarında görev alacak adaylar için,  02 - 14 Kasım 2009 tarihleri arasında; Mersin /Erdemli Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde Tarım Sigortaları Havuzu Eksperlik Eğitimi düzenlenecektir. 

Başvuru şartları:

1)Risk inceleme ve hasar tespit organizasyonlarında görevlendirilecek Tarım Sigortaları Havuz Eksperliği için eğitime katılacak adayların kamu çalışanı olmaması gerekmektedir.

2)Sağlık yönünden; Her türlü arazi şartlarında çalışabilmeleri gerekmektedir.

3)Bitkisel Üretim Temel Eğitim Programına katılacakların; Ziraat Mühendisi, Ziraat Teknikeri ve Ziraat Teknisyeni olması gerekmektedir.

4)Hayvansal Üretim Temel Eğitim Programına katılacakların; Veteriner Hekim ve Zooteknist Ziraat Mühendisi olması gerekmektedir.

5) Tarım Sigortaları Havuzu Eksperi olabilmek için;

İflas veya konkordato ilan etmemiş olmaları; sigortacılık mevzuatına aykırı hareketlerinden dolayı hapis veya birden fazla ağır para cezası ile cezalandırılmamış olmaları, taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa uğramış olsalar dahi ağır hapis veya beş yıldan fazla hapis yahut basit ve nitelikli zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı suçlar ile istimal ve istihlâk kaçakçılığı dışında kalan kaçakçılık suçları, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma veya Devlet sırlarını açığa vurma, vergi kaçakçılığı veya vergi kaçakçılığına teşebbüs suçlarından dolayı hüküm giymemiş bulunmaları gerekmektedir.

Başvuru Şekli:

Başvurular Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap web adresi üzerindeki formun online olarak doldurulması ile online olarak gerçekleştirilecektir. Söz konusu adreste yer alan online müracaat dışında başvurular dikkate alınmayacaktır (örneğin: fax, posta vb.).

Son Başvuru Tarihi: 20 Ekim 2009 Salı günü saat 18:00 dir.

Başvuruları kabul edilenlere, yapması gereken işlemlerle ilgili bilgileri içeren bir e-posta gönderilecek olup adayların e-posta adreslerini mutlaka doğru bir şekilde müracaat formuna yazmaları gerekmektedir.

Başvuruları kabul edilmeyenlere daha sonra e-posta yolu ile cevap verilecektir.

Eğitim Yeri ve Adresi:

Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

33740  Erdemli / MERSİN

Tel:  +90 (324)  518 00 52 - 54 

Eğitimle İlgili Bilgiler ve Ücretler:

1)                Bitkisel Üretim Temel Eğitim Programı: 02 – 14 Kasım 2009 tarihleri arasında toplam 104 saat olup, eğitim arazi çalışması ile hafta sonu da devam edecektir (arazi çalışmasına katılım zorunludur). Eğitim sonunda sınav yapılacaktır. Bitkisel Üretim Temel Eğitim Katılım Ücreti: 800 TL dir.

2)                Hayvansal Üretim Temel Eğitim Programı: 02 – 06 Kasım 2009 ile 09 - 13 Kasım 2009 tarihleri arasında toplam 40 saat olmak üzere iki dönem düzenlenecektir. Adayların hangi dönemde eğitime alınacakları Bakanlıkça belirlenecektir. Eğitim sonunda sınav yapılacaktır. Hayvansal Üretim Temel Eğitim Katılım Ücreti: 400 TL dir.

3)               Eğitim tesisinde konaklamak ve yemek isteyenler için yer ayarlanacak olup, her türlü konaklama ve yemek ücretleri katılımcılarca karşılanacaktır.(Eğitim tesisince konaklama ve yemek ücreti günlük 35 TL olarak bildirilmiştir.)

İletişim Bilgileri:

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı

Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü

Risk Yönetimi ve Projeler Daire Başkanlığı

Risk Yönetimi Şube Müdürlüğü

Eskişehir Yolu 9. Km Lodumlu / Ankara

Telefon          : 0 (312) 287 33 60 / 3122 – 3115

Dikenden Gül Bitiren Kışı Da Bahar Haline Döndürür. Selviyi Hür Bir Halde Yücelten Kederi De Sevinç Haline Sokabilir.

MEVLANA
Sponsor Bağlantılar

Ekim 09, 2009, 03:03:07 pm
Yeni Üye
*
Üye No: 12822
Karizma: 0

« Yanıtla #1 :»

merhabalar, 2008 yılı bayilik sınavı soru-cevaplarının lınkını vermıssınız, 2009 yılı soruları da var mı sızde?
   Bırde ZMO'sı bayılık sınavının kaldırılması ıcın dava acmıs sızce 2010'da yıne bayılık sınavı yapılır mı?
Ekim 09, 2009, 03:17:24 pm
Administrator
*
Üye No: 1
Karizma: 520

« Yanıtla #2 :»

merhabalar, 2008 yılı bayilik sınavı soru-cevaplarının lınkını vermıssınız, 2009 yılı soruları da var mı sızde?
   Bırde ZMO'sı bayılık sınavının kaldırılması ıcın dava acmıs sızce 2010'da yıne bayılık sınavı yapılır mı?

2008  yılı soru ve cevapları buyrun
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

2009  yılı soru ve cevapları buyrun
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Hani Giderken Bana Demiştin Ya Sen ; Yolcu Yolunda Gerek..

Ekim 09, 2009, 05:48:04 pm
Yeni Üye
*
Üye No: 12822

« Yanıtla #3 :»

Cok tesekkur ederım.
Mayıs 10, 2010, 11:50:32 am
Yeni Üye
*
Üye No: 7914